Statistics and information for sitel.com.mk

sitel.com.mk sitel.com.mk sitel.com.mkNovember 01, 2018
Last Updated

1.16 Million
Visits/Month
All sources: desktop and mobile
02:18 min. Visit Duration
3.6 Pages per a Visit
47.85% Bounce Rate
We estimate summary traffic for sitel.com.mk as 1.16 Million visits per month.
The users' engagement: Pages per Visit: 3.6, Average Visit Duration: 02:18 minutes, Bounce Rate: 47.85%.

Most sitel.com.mk users live in Macedonia (the former Yugoslav Republic of) - 78.5%, United States of America - 2.4%, Austria - 1.8%, Germany - 2.0%, Bulgaria - 1.8%.
20.6% of users visit sitel.com.mk from a search engine, while 8.4% via a hyperlink, and 71.0% come directly - i.e. type the url or use a bookmark.


Macedonia (the former Yugoslav Republic of) 78.5%
United States of America 2.4%
Austria 1.8%
Germany 2.0%
Bulgaria 1.8%
Search 20.6%
Direct 71.0%
Referrals 8.4%Traffic from Organic Search, worldwide

Keyword   Position Traffic to the site Number of searches
сител 2 тв програма 1 910 2900
сител 1 0 0
девојки на балканот 1 240 780
проклетството на ремзи продолжува 1 170 560
sitel mk 1 0 0
американски војници силуваат 1 61 200
sitel tv 1 0 0
ин мемориам 1 9400 30000
запознавање со девојка 1 0 0
цагер 1 0 0
ни милион 2 0 0
рекол 2 43 310
летно сметање на времето 2016 2 210 1500
рафтинг на реката македонија 2 37 260
елена ристеска без шминка албум 3 48 490
како да освоите водолија 3 33 340
св.климент охридски празник 4 53 770
црн камен велес 5 20 360
течење на носот 5 65 1200
пораки за католички божик 6 3 480
џон логи берд 6 33 4500
братот на заев 6 0 0
бугарскиот премиер 7 2 380
зошто не ми се јавува 8 0 0
спортмедиа.мк 9 2 330
владо мисајловски 9 7 1100
млеко и риба 9 2 330
vesti.com.mk 10 0 0
банани за здравје 10 2 340
ривал 10 0 0

Main       Privacy Policy       Contact